BTS

BTS-koncernen är ett ledande internationellt konsult- och utbildningsföretag.
BTS är världsledande på skräddarsydda affärssimuleringar och andra upplevelsebaserade lösningar för inlärning som främjar ledande företags förändring, tillväxt och framgång. BTS samarbetar med sina kunder för att utveckla de synsätt och kompetenser som deras medarbetare behöver för att snabbare genomföra förändringar och förbättra affärsresultat. BTS har fler än 250 medarbetare som betjänar fler än 400 kunder, inklusive fler än 50 av företagen på US Fortune 100-listan samt fler än 25 av världens största företag på Global Fortune 100-listan.

Uppdraget

För BTS förvaltar och vidareutvecklar vi ett inloggningssystem, som bl.a. hanterar användare, rättigheter och statistik. Vi har även utvecklat en CMS-lösning med Sitefinity som bas.

Project Description

Share this

BTS-koncernen är ett ledande internationellt konsult- och utbildningsföretag. BTS är världsledande på skräddarsydda affärssimuleringar och andra upplevelsebaserade lösningar för inlärning som främjar ledande företags förändring, tillväxt och framgång. BTS samarbetar med sina kunder för att utveckla de synsätt och kompetenser som deras medarbetare behöver för att snabbare genomföra förändringar och förbättra affärsresultat. BTS har fler […]

Project Details

Date september 12, 2013
Categories
No related portfolio found

© 2016 Systematiq. All rights reserved.