Gar-Bo Service

Gar-Bo Service är ett företag som utbildar dig som går i nybyggnadstankar i hela byggprocessen. De utser även besiktningsmän och sköter administrationen av slutbesiktningar.

Uppdraget

Systematiq fick uppdraget att utveckla en portal och ett verksamhetssystem som tillhandahåller en rad olika tjänster Kurser, Granskningar, Service. I uppdraget ingick även att utveckla ett verksamhetssystem som håller reda på alla interna ärende, ekonomihantering, användarhantering etc.

Verksamhetssystemet har kopplingar mot ekonomisystemet Hogia där man även kan följa alla ärenden, sätta prislistor, skapa fakturor, tilldela roller etc.

Project Description

Share this

Gar-Bo Service är ett företag som utbildar dig som går i nybyggnadstankar i hela byggprocessen. De utser även besiktningsmän och sköter administrationen av slutbesiktningar. Uppdraget Systematiq fick uppdraget att utveckla en portal och ett verksamhetssystem som tillhandahåller en rad olika tjänster Kurser, Granskningar, Service. I uppdraget ingick även att utveckla ett verksamhetssystem som håller reda på […]

Project Details

Date september 12, 2013
Categories
No related portfolio found

© 2016 Systematiq. All rights reserved.