Vad är PrestaShop?

PrestaShop är en PHP-plattform för e-handel och distribueras med öppen källkod. Detta innebär att det finns en stor community av användare som kan ge tips, råd och experthjälp.

Det går fort att installera och bara på några minuter har man en fungerande webbshop och härifrån sätter endast fantasin gränser.

Systematiq hjälper dig!

Tillsammans skapar vi en butik som underlättar för både dig och dina framtida kunder

imgbl3

Design/Tema

Designen i PrestaShop består av ett tema som är uppbyggt av ett flertal mallar. Det finns några alternativ för att skaffa ett bra och passande tema. Man kan bygga ett tema själv från grunden vilket är mer tidskrävande och omfattande arbete. Man kan även köpa ett färdigt responsivt tema och göra de anpassningar och finjusteringar som krävs för att passa företagets profil. Oavsett vilket tillvägagångssätt du väljer är Systematiq med dig genom hela processen.

ux-788002_1920_smallsize

Moduler

PrestaShop är baserat på moduler och det är själva hjärtat i hela plattformen. En del grundläggande moduler medföljer vid installationen och andra går att köpa. Men ibland kan man behöva utveckla egna specialanpassade moduler som utför exakt det man behöver. Det kan handla om allt från mindre moduler för att visa innehåll på sidorna till större backend-moduler. Systematiq hjälper er att utveckla moduler som gör exakt det ni eftersöker.

imgs13

Integration

Ofta har man i samband med webbutiker även andra system som t.ex. produktregister och ekonomisystem. Systematiq kan hjälpa er att integrera dessa system så att dina övriga system automatiskt uppdateras så fort en artikel har sålts i PrestaShop.

Kontakta oss för att diskutera Prestashop!

Kontakta oss för gratis rådgivning!

Johan Birgersson

Vice VD

0709 88 48 01
johan.birgersson@systematiq.se

Patrik Jägmo

VD

 08 54 54 55 31
patrik.jagmo@systematiq.se

© 2016 Systematiq. All rights reserved.