17 Maj

Systematiq söker säljare

Systematiq söker säljare som gillar att vara effektiv och relationsskapande

Om Systematiq

Systematiq har funnits sedan år 2000 och erbjuder effektiva IT-tjänster inom områdena Drift, Support, Systemutveckling och Produktförsörjning. Kunderna består av små och medelstora företag inom många olika branscher.

Vi vill att våra kunder skall lyckas och därför är det viktigt att vi ser till att de får tillgång till den it-miljö  och de it-tjänster de behöver. För oss är det viktigt att leverera effektiv it till våra kunder!

Arbetsuppgifter

Vi behöver dig som inte ryggar för att hitta nya kunder. Ditt arbete kommer att vara inriktat på nykundsbearbetning, varför du bör gilla att knyta nya kontakter och lära känna dessa och deras behov.

Du kommer även att bearbeta våra befintliga kunder och se till att vi möter upp till deras krav och behov. Du kommer därför att samarbeta intimt med våra konsulter och utvecklare, som är de som står för våra tjänsteleveranser.

Tillsammans med dig skall vi uppnå Systematiqs högt ställda mål.

Profil

Du är idag ute- eller innesäljare med inriktning mot IT och är självgående, vilket betyder att du är erfaren och har lätt för att komma igång med våra produkter och tjänster. Du är kunnig inom IT-drifttjänster och har en vilja att utvecklas. Du är inte rädd för nya utmaningar och har en vilja att nå höga mål. Vi tror att du gillar att göra affärer och ta eget ansvar. Dessutom måste vi passa varandra, varför din personlighet är viktig.

Du kommer att ha en nyckelroll hos oss och jobba aktivt med både ledning och övrig organisation. Vi tror att du kommer att bli lika engagerad som oss andra i att ta Systematiq till nya nivåer!

Skicka in din CV tillsammans med ett personligt brev redan idag till info@systematiq.se

Varmt välkommen!

Share this