[highlight_box]

Systematiq jobbar med flera olika typer av branscher.

Genom vår långa erfarenhet har vi jobbat med olika typer av branscher som tillverkande industri, försäkring, e-handel , service och tjänsteföretag.

Nedan finner du några av de branscher som vi jobbar med.

[/highlight_box][spacer]

[box]

Tillverkande industri


Genom våra applikationer inom IQ System jobbar vi mot tillverkande industri, läs mer om våra IQ System.
Vi utvecklar även skräddarsydda lösningar eller applikationer för företag inom tillverkande Industri, tillexempel integration mot existerande affärssystem, moduler och applikationer som jobbar mot flera existerande system eller uppdatering av äldre applikationer/system.

[/box]
[spacer height=”30″]

[box]

Försäkring


Vi har lång erfarenhet av försäkringslösningar och vet vilka utmaningar försäkringsföretag har för få optimala flöden/-processer. Vi har utvecklat försäkringssystem som är integrerat mot ekonomisystem som Visma Business och Hogia.

[/box]
[spacer height=”30″]

[box]

E-handel


Lösningar på valfri plattform, vi har optimerat och utvecklat flera lösningar på olika plattformar och har erfarenhet av både .Net plattformar och Open Source lösningar inom PHP.

Vi har utvecklat egen importhantering som automatiserar Artikel, Pris, Lager och Kampanjhantering. Tillsammans tar vi fram en lösning för Era behov och har förståelse för era utmaningar ni som e-handlare har mot distributörer, Order/-Kassaflöden och ekonomihantering.

[/box]
[spacer height=”30″]

[box]

Service


Systematiq har utvecklat och optimerat lösningar för serviceföretag där våra kunder som har fått en snabb ROI genom smarta lösning för ex: planering, tidsregistrering och ruttoptimering.

[/box]
[spacer height=”30″]

[box]

Tjänsteföretag


Systematiq är specialister på informations- och datahantering vilket ofta krävs hos tjänsteföretag. Vi jobbar med egenutvecklade lösningar och även mot andra större ERP system och BI Lösningar. Exmpel på System är besiktningar, undersökningar, statistik/-rapporthantering, uppföljning eller integration/Analys av information.

[/box]
[spacer height=”35″]

© 2016 Systematiq. All rights reserved.